Punajuuri-bataatti-vuohenjuustogratiini
2 punajuurta
bataatti
100g vuohenjuustoa (mielellään homeetonta)
3dl kuohukermaa
rypsiöljyä
suolaa ja pippuria
100g vuohenjuustoa (mielellään homeetonta)
3dl kuohukermaa
rypsiöljyä
suolaa ja pippuria
Kuori ja viipaloi bataatti ja punajuuri (mahdollisimma ohuiksi, jos haluat niistä pehmeitä). Paista viipaleet pannulla (paistoin itse ensin bataatit, sitten punajuuret). Kun ne saavat vähän väriä, lisää joukkoon kerma, suola ja pippuri. Murenna joukkoon vuohenjuusto. (Tein siis tämän kerma-vuohenjuustosetin punajuuriin.) Asettele ainekset öljyllä tai voilla siveltyyn uunivuokaan. Paista uunissa 225 asteessa 30 minuuttia.
PS. On nyt pakko laittaa tähän toinenkin kuva. Kyselin V:ltä voiko tätä kuvaa laittaa blogiin ja vastaus oli, että vuoka näyttää ihan sisäelimiltä. Onko kuva ihan turn off?
PS. On nyt pakko laittaa tähän toinenkin kuva. Kyselin V:ltä voiko tätä kuvaa laittaa blogiin ja vastaus oli, että vuoka näyttää ihan sisäelimiltä. Onko kuva ihan turn off?
5 kommenttia:
No eikä näytä sisäelimiltä, vaan pelkästään hyvältä :D
"Jos siinä on vuohenjuustoa sen on oltava hyvää". Blogissani on jotakin teille :)
Mari, olen ihan samaa mieltä! Mutta kai vuoka näyttää jollekin amatöörille sisäelimiltä. Suurin osa brittilapsistahan ei edes tunnistanut perunaa jossain lähiaikoina olleessa testissä. En toki halua verrata V:tä tähän porukkaan, mutta... heh. Vähän kuitenkin.
Ja Annukka, kiitos! Vuoka oli kyllä tosi hyvää, mmmm, vuohenjuustoa.
Pitää vielä tähän kommentoida:
Ihan älyhyvää ruokaa, mutta kun yksin söin viikon tuota samaa niin alkoi vuohenjuusto tulla korvista ulos :D
Oi jeesus mikä herkkuruoka!!! :D namnam! Laitoin vuohenjuuston tilalle fetaa ja lisäksi vuuan pohjalle laitoin kesäkurpitsan siivuja paistamatta niitä pannulla. Pointsit ja kiitokset tästä reseptistä! Tästä tuli mun uusi suosikki :)
Lähetä kommentti