20.2.2010

Pehmustetta pään alle

Neuloin lapsenmielisenä tällaisen hirvityynyn. Knit simple on mahtava lehti, olen tutustunut useampiin ulkomaalaisiin neulelehtiin ja se on osoittautunut suosikikseni! Siitä löytyy monia hauskoja ohjeita ja ideoita! Ohjeet ovat myös helposti ymmärettäviä ja selkeitä. Netistä en tätä ohjetta valitettavasti kuitenkaan löytänyt.


Neuloin tyynyn (yllätys yllätys) Novitan 7 Veljestä -langasta. Sarvien vaaleanruskean langan ostin Menitasta. Vartalon täytin levymäisellä pehmusteella (koska en halunnut vartaloa muhkuroille) ja muut osat "tavallisella" täytteellä.


Tämän talven numeroa minulla ei vielä ole, täytyy yrittää bongata se jostain! Ainakin nettisivuilta bongasin jo tossut, joita haluaisin kokeilla!

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

I H A N A ! Mäki haluan tehdä hirvityynyn.:)

Pia kirjoitti...

Ompa sulonen!! Ensimmäisenä tuli mieleen, että tuollainen olisi ihana tehdä koirille leluksi -vaan eipä taitais hirviriepu teurastukselta välttyä..itsekkäästi itselle siis vaan! Täytyypä kuikuilla tuota lehteä, kiitos vinkistä! :)

Pätkä kirjoitti...

Faline: Kiitos, hirvellä on kyllä persoona jo. Heh.:)

Pia: En usko, että hirvi säilyis kovin kauan kuosissa koirien käsittelyssä. :D Lehti on kyllä tosi hyvä mun mielestä, kannattaa tutustua!