22.2.2010

Brie ja omena ne yhteen soppii, huomenna mennään pussauskoppiin

Kahvila Tin Tin Tangolla vaikuttaisi nettisivujen perusteella olevan vielä menussaan ihana omena-brie-patonki, jonka olen tainnut nauttia joka ikinen kerta, kun olen kahvilassa asioinut. En muutenkaan nauti yleensä brie'tä ilman omenaa, se on mielestäni yksi näistä pyhistä liitoista, joita ei pidä erottaa toisistaan. Niinpä pienessä kiireessä väänsin tämän herkkuleivän, taustalla kuultaa ihana fruitie.


Omena-briepatonki
puolikas omena
brie'tä suunnilleen saman verran
salaattia
esipaistettu patonki

Paista patonki ja kokoa yhteen. Syö, mmm.

5 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Tätähän pitääkin joskus kokeilla. Kuulostaa ainakin jännälle yhdistelmälle!

Anzku kirjoitti...

Ah! NAM! Testattavien kansioon päätyy tämä idea!!

Pitkä kirjoitti...

Joo, tämä patonki ei todellakaan olisi tullut omaan päähäni ilman Tin Tin Tangoa. Mutta suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, virkistävää vaihtelua!

Ansku kirjoitti...

Kannattaa kokeilla brietä viikunahillon kanssa! Vannoin itsekin aiemmin omenan ja brien pyhään liittoon, mutta tämä liitto päättyi eroon ja uuden liiton iloista nautiskelen :) kyllä niitä omenan viipaleitakin tulee välillä popsittua... Kyseistä hilloa saa ainakin stockan herkusta.

Pitkä kirjoitti...

Facebookini seinällä käytiin kovaa vinkkikerhoa brien suhteen noin viikko sitten ja tämä viikunahillokin tuli siellä esiin. Kaikki alkoi siitä, kun kokeilin brie'tä ja appelsiinimarmeladia, kun omena pääsi loppumaan. Taivaallista! Viikunahillo on kokeilematta, mutta ehdottomasti seuraavana listalla.