5.2.2010

Hyvää Runebergin päivää!

Jos olette tänään Helsingin suunnalla, poiketkaa Ekbergille Fredrikalle. Fredrika eroaa Runebergin tortusta siinä, että se on kostutettu rommisokerivedellä ja Runebergin torttu taas on kuiva ja kohotettu hirvensarvisuolalla. Kaikkien tuttujeni ja ystävieni mielestä, jotka ovat Fredrikaa maistaneet, torttu on ehdottomasti kaupungin parasta tarjottavaa Runebergin päivänä. Pätkä toi meille näitä muutaman mukanaan, emmekä malttaneet ottaa edes lautasia esille. Kameraakaan ei saatu valmiustilaan, ennen kuin puolet tortusta oli kadonnut lämmittämään mahan pohjaa. Jos et ehdi Ekbergille, ota vaikka mallia Ruokahommista ja näistä hellyyttävistä Runebergin tortuista. Aivan ihania Janna!

3 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Onko tänään Runbergin päivä??? Kiitos että muistutit! Olisi tämäkin päivä vaipunut jo kauan sitten unholaan ilman näitä leivonnaisia. :)

Janna kirjoitti...

Rumat pikku Ruuneperit pakastimestani kiittävät ja kumartavat! :)

Piti käydä jo aiemmin kertomassa kommenttilooraasi, että hirveän kiva kun päivität niin usein! Itellä tuppaa keskittymään päivitykset viikonloppuihin kun tuntuu ettei viikolla oo aikaa muuhun kuin töihin ja Gilmoren tyttöihin. On sulla kyllä tosi kiva blogi!

Pitkä kirjoitti...

Anne: Tänään se tosiaan on! Itsellenikin se (valitettavasti) edustaa vain sitä, että saa syödä noita torttuja hyvillä mielin.

Janna: Hih! Tässähän ihan punastuu. Päivittäminen näin tiiviiseen tahtiin perustuu kahteen asiaan: a) meitä on kaksi ja b) olemme vielä alkuhuumassa. Nämä kaikki postauksethan on ajastettu, niitä on tällä hetkellä valmiina 15.pvä asti :)