29.1.2010

Pacman!

Pitkän poikaystävä keksi tämän idean ja toteutin sen! Neuloin lapaset Pitkälle ja minulle, tein myös tossut työkaverilleni.

Loin yhteensä 48 silmukkaa ja käytin 3½:n sukkapuikkoja. Novita ei enää valmista tätä sävyä sinistä, vihreää ja violettia, mutta muutkin värit käyvät ihan maun mukaan. Lankakorissani oli näitä sävyjä ja olen tykästynyt kirkkaisiin väreihin! Ompelin silmät örkeille ja Pacmanille jälkikäteen. Joustin on 2o 2n -joustinta, mutta näistähän voi tehdä, millaiset haluaa. Peukalo on neulottu peukalolangan avulla - olen jotenkin jumiutunut siihen, enkä peukalokiilaan.


Varma yllätys arcade-pelien faneille! Nostalgiaa!


10 kommenttia:

Pippurimylly kirjoitti...

Näyttääpä hyvältä! Meillä täällä Oulussa on ollut reilun viikon verran parinkymmenen asteen verran pakkasta, joten aitojen oikeiden villalangasta tehtyjen lapasten merkitys on kirjaimellisesti kouriintuntuva.

Pätkä kirjoitti...

Vähän huumoria mukana pakkasen purressa! :) Täällä Helsingissäkin on ollut niin kylmä, että Pacmanit lämmittävät mukavasti. Hrrr!

Anonyymi kirjoitti...

wau. tosi hienot!

Unknown kirjoitti...

Sikamakeet

Pikku Possu kirjoitti...

Aivan mahtavat :)
Tällaiset haluan itsellenikin, sopisivat täydellisesti meidän nörttitalouteen :D

Pätkä kirjoitti...

Nää on kyllä saaneet palautetta paljon! Hih! :)

Anzku kirjoitti...

Aivan ihanat!!! (Nyt vasta lueskelen näitä aikaisempia postauksia). Ite tahkosin pikkutyttönä pacmania hikihatussa ja sormet krampissa ja vieläki se piipitys ja tilutus korvissa soi... :D. Saako idean varastaa?!?

Pätkä kirjoitti...

Kiitos! Varasta vain, todelliset pacman-fanit arvostavat näitä! :D

Anonyymi kirjoitti...

Pari vuotta kulunu edellisitä kommenteista, mutta vanttuut ja villasukat elää aina :)

Ajattelin neuloa sisarilleni iloisenkirjavat villasukat jouluksi (sisarukset jo aikuinen ja toinen siinä kynnyksellä) ja tehdä niihin pari Pacman-raitaa. Rupesin sitten etsimään otusten kuvia netistä, kun en itse tällä kertaa jaksa kehitellä kaikkea paperille. Niinpä päädyin tälle sivulle...

Hienot lapaset on :)

Pitkä kirjoitti...

Ihana kuulla, että tykkäsit :)