1.4.2012

Suosikkien listaamista

Käykö teille koskaan niin, että teette jotain mahtavaa ruokaa ja haluatte koko maailman seuraavan esimerkkiänne? Olen itse niin kova hehkuttamaan, etten tiedä huomaatteko enää, kun olen jostain ruoasta aivan innoissani. Niinpä päätinkin listata teille muutamia suosikkiruokiani vähän eri kategorioista. Osa kategorioista menee vähän päällekkäin, esim. soijapihvit sopivat erinomaisesti myös opiskelijabudjetille.

Kertokaa kommenttiboksiin omia suosikkejanne, kaipaan uusia vinkkejä taatusti hyvistä sapuskoista! Pidän yksinkertaisista ja nopeista resepteistä, arkiruokarintamalla kaivataan kipeästi uusia tuulia.

PS. Kaikki omat suosikkini eivät mahtuneet tähän. Mutta huomaatte kyllä postausten perusteella mitkä ruoat ovat kolahtaneet kovaa - en koskaan hehkuta turhaan!

 
Arkiruokaa!
Nakkikastike, oma ikuinen suosikkini
Kääretorttu, nopeaa ja helppoa arkijälkkäriä


Makeaa!


Halpaa! (opiskelijat, laittakaa suosikeihinne)


Elämän parhaisiin hetkiin!


Aamiaista!


Pakotan kokeilemaan!

8 kommenttia:

Betoni kirjoitti...

Monen monta herkulliselta kuulostavaa reseptiä, pitääpä tulostaa niitä ja tehdä ihan lähitulevaisuudessa. Erityistä mielenkiintoa herätti tuo leipä kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Pitkä kirjoitti...

Se leipä on ihan älyttömän helppo, ja sitä voi helposti varioida heittämällä joukkoon jyviä ja siemeniä, yrttejä tai mitä tahansa mieleen juolahtaa. Viva ciabattan Aleksi ei varmaan kutsuisi tuota leiväksi, mutta tällaiselle amatöörille se sopii oikein hyvin.

Betoni kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Betoni kirjoitti...

Tuota leipää pitää vielä tällä viikolla kenties testata mutta ilman jyviä ja akanoita. Ne aiheuttavat verenpaineen nousua kun niitä on leivässä. Yrttejä voisi harkita mutta ensin pitää tehdä ihan perussetti kokeeksi.

Mari kirjoitti...

Sä olet kyllä kovin tuntemani ruokahehkuttaja :). Ja kivaa, että linkkailit vanhoja, jo unohtuneita respetejä. Muistaa taas, mitä pitikään kokata.

kte kirjoitti...

Ooh.. niin ihania kuvia ja herkullisen kuuloisia ruokia ettei niitä voi nyt edes katsoa. Muuten tulisi hirveä nälkä! Pitää kylläisenä klikkailla linkkejä auki ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tein appelsiinisuklaakakkua pelkästä mantelijauheesta ja hyvää oli! En itse pidä appelsiinin kuoresta, joten se jäi myös pois, mutta ei haitannut. Mahtavan makuista minu ja muiden mielestä.
Lisäksi tein grillileipiä guacamolesta ja neki maistuivat hyvin.
Suuret kiitokset ohjeista ja mukavaa pääsiäisen jatkoa! Terttu

Pitkä kirjoitti...

Hihii, oot Mari niin oikeassa :)

Kte, suosittelen kokeilemaan! Noi kaikki iskee omaan makuhermoon ja on vielä helppoja toteuttaa.

Terttu, voi miten ihanaa kuulla, että kokeilit! Mäkin tein sen appelsiinisuklaakakun pääsiäiseksi ja rakastun siihen kerta kerralta enemmän. Guacamoleleipiä pitääkin tehdä taas. Ihanaa viimeistä pääsiäispäivää Terttu :)