16.4.2012

Vauvahuumaa

Olen ilmeisesti melkein aikuinen, sillä tänä keväänä ensimmäiset ystäväni tulevat äideiksi. Tuntuu aika hurjalta! On ihanaa olla mukana jännitämässä tulokasta ja olinkin mukana järjestämässä yhdelle ystävälle Jenkeistä varastettua baby showeria. Ideana on siis vouhottaa tulevan äidin kanssa vatsassa kasvavasta vauvasta, ostaa vauvalle ja äidille pieniä lahjoja, syödä ruokaa ystävien kesken sekä pelata jotain pelejä. Oma kontribuutioni oli focaccian lisäksi hoitaa paikalle diaper cake eli vaippakakku. Päädyin kuitenkin tekemään pieniä kuppikakkuja. Iso työ, mutta aika söpö lopputulos. Vai mitä sanotte näistä? Youtube on hyvä yhteistyökumppani ja sieltä löytyy sadoittain ohjeita näiden tekemiseen. Itse avasin vaipan, taitoin keskeltä puoliksi, rullasin tiukasti ja koristelin kuten kuvasta näkyy.4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Vaippakakut on kyllä niiiiin last season, kun voi kerran tehdä kuppikakkuja! Vau, tosi hienoja!

Canelia kirjoitti...

Oih, vähänkö söpöjä! <3 Vaippakakun leipomista olen harkinnut jo ties miten pitkään, mutta täytyypä sujauttaa tämäkin idea korvan taakse hautumaan. : )

Pitkä kirjoitti...

Hih :) Yllätin kyllä itsenikin, sillä en yleensä osaa askarrella mitään näin söpöä. Olivat myös tulevan äidin mieleen :))

Anne kirjoitti...

Vitsi mä mietin pitkään et mitä tapahtuu. Et vaippakakuthan tehdään vaipoista, missä noissa mukamas on vaippa? Onks se leikannu sen vaipan? Miks se on laittanu sit vielä kuorrutetta vaipan päälle? ...lopulta leikkas!