31.8.2010

Zen Sushi

Hehkutan nyt taas vaihteeksi sushia, mutta jos jollekin on jäänyt epäselväksi, RAKASTAN sushia! Voisin syödä sitä joka päivä koko loppuelämäni. Viime viikolla kävin sushilla neljä kertaa, kröhöm. Nyt oli Zen Sushin vuoro! Otin ihan vain 10 kappaleen sushisetin ja misokeiton siihen alkuun. Olihan se taas kerran mielettömän hyvää. Vaikka lohinigirit ovat niin perussushia, ne ovat lemppareitani! Samoin ebit eli ravunpyrstöt. No, ei ole oikeastaan mitään, mistä en pitäisi. Myös tuo tonnikalamajoneesimömmö on herkkuani!

Tällä kertaa olimme Zenissä vähän neljän jälkeen ja ruoka tuli viidessä minuutissa! Joskus olen odottanut annostani käpy otsassa yli puoli tuntia. Vaikkei olisi kiire minnekään, kyllähän hermo palaa aika nopeasti, ja se vie fiiliksen nautinnolta. Mitä enemmän sushia olen syönyt sitä enemmän tungen wasabia soijaan. Oikeaoppisestihan kala kuuluisi dipata soijaan ensin, mutta olen pari kertaa kokeiltuani pyyhkinyt soijaa nolona ravintolan pöydältä, joten dippaan sushini soijaan suomalaisittain riisi edellä.

Sori kuva on niin surkea, mutta jotain todistusaineistoa!

By the way, uudessa Imagessa 8/2010 (syyskuu) on mielenkiintoinen artikkeli sushista, kannattaa lukea. Siinä hehkutetaan Umeshua Töölössä - kuulun ehdottomasti faneihin!!!! Flow-festareilla oli muuten Umeshun sushia, todella hyvää oli ja vielä festareilla. Ensimmäinen temaki-kokeiluni on muuten Umeshusta. Ja kaikille vinkiksi, että melko uusi Sushi-san Munkkiniemessä on TODELLA hyvä!

Ei kommentteja: