24.4.2010

Friday night fever

Eilen oli aivan ihana ilta. Kahdeksalta saunavuoro, sen jälkeen molemmille quesadillat ja saunajuomat. Hypin riemusta, kun löysin kaupasta Somersbyn siideriä. Oltiin viime kesänä Kööpenhaminassa V:n kanssa, ja koko kaupungin siideritarjonta tuntui rajoittuneen tuohon yhteen siideriin. En kyllä pistänyt pahakseni, sillä siideri maistuu omenamehulta ja on mielestäni todella erilainen kuin Suomessa yleensä lipitettävät omenasiiderit. Somersby ei todellakaan ole kuiva, vaan makea, ja siihen ehkä kasvaisi muutaman kappaleen jälkeen ällötys. Mutta ah, saunan jälkeen, suolaisen quesadillan ja hyvän seuran kanssa... täydellistä.


PS. Katsoin juuri Köpiksen reissun valokuvat läpi. Kuvia on 37 ja niistä kolmessa näkyy Somersbyn puteli! Kahdessa kuvassa seikkailee Metallica Tivolin hurjassa laitteessa. Huh. Matkakuume.

7 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Tämä uutuus onkin jäänyt kokeilematta.. pitääkin nakata seuraavalla ostosreissulla koriin.
Pahanlaatuista matkakuumetta on täälläkin ilmassa!

Pitkä kirjoitti...

Meillä onneksi odottaa matka Berliiniin heinäkuussa. Tosi sieltä sai siideriä yhdestä kapakasta, kun viimeksi etsittiin. Buhuu.

Annukka kirjoitti...

Wau, Berliiniin!
Ihastuin Saksaan vuosi sitten Bremenissä. Mä en siellä siideriä kaipaa kun ihanainen vehnäolut vie voiton. Tarkoitus olisi päästä lähiaikoina katsastamaan Saksanmaata uudelleen.

Pitkä kirjoitti...

Oliskohan vehnäolut munkin vastaus siideriongelmaan ulkomailla? Lupaan kokeilla heinäkuussa! Air Berlinillä on tosi halpoja lentoja, me maksoimme 58e menopaluu omistamme. Suorat lennot Helsinki-Vantaalta :)

Annukka kirjoitti...

Aika halpaa! Pitääpä käydä kattomassa, kiitti vinkistä!
Tuo vehnäolut taitaa olla vähän sellasta, että siitä joko tykkää tai inhoaa.. Kannattaa kokeilla!

pisama kirjoitti...

Ah, Somersby! Join itsekin sitä Köpiksessä ekaa kertaa helmikuussa, joten omissakin Köpis-kuvissa seikkaili samat pullot ;) Ja riemu oli suuri kun huomasin, että tätähän saa Suomestakin! Ainoa makea siideri, joka maistuu.

Ja ollaan myös Berliini-kaksoset, tosi itse menen elokuun alussa ;)

Pitkä kirjoitti...

Musta oli aika yllättävää, että tota pientä ihanaa Somersbytä oli vaikeaa löytää, mutta niitä jotain light cranberryjä on joka puolella. Onko suomalaisilla tosiaan näin huono siiderimaku? Yh. No, onneksi törmäsin vihdoin tuohon omenaankin :)

Berliinissä suosittelen Wohnzimmeriä Prenzlauer Bergissä! Sieltä saa halvalla hyviä caipirinhoja :)