12.5.2010

Kladdkakan paluu

Tein pitkästä aikaa luottokakkuani kladaria, kun ainekset kuumottelivat kaapissa ja jotain makeaa piti saada. Ah, pienen tauon jälkeen kakku maistui paremmalta kuin pitkään aikaan. Pakkasesta löysin mustikoita ja tein kakun kylkeen vähän mustikkamelbaa. Helppoa ja hyvää.

Kuvat ovat tarpeellisia korvaamaan vanhan postauksen kamalaa kuvaa (kurkatkaa jos uskallatte, linkki tuossa ylempänä), joka ei varmasti inspiroinut ketään kokkailemaan. Toivottavasti nyt kävisi toisin, sillä kladari on kuin suolaisen puolen soijapihvit - jokaisen pitäisi kokeilla (ja ainekset ovat melkein aina kaapissa).



Mustikkamelba
2dl mustikoista (pakaste)
1dl tomusokeria
1rkl vettä

Sulata mustikoita vähän, niin että ne ovat vielä vähän kohmeisia. Soseuta mustikat sauvasekoittimella, lisää vesi ja tomusokeri. Sekoita ja tarjoile.

Jos käytät pakastemansikkaa, et tarvitse vettä. Melban voi tehdä varmaan mistä marjasta tahansa.

Uuuu, perfect.

Melban jämillä muokkasin maustamattoman jogurtin herkulliseksi mustikkajogurtiksi.

Ei kommentteja: