20.7.2010

Halloumia ja patonkia

Ei ole ollut kokkailu ensimmäisenä mielessä näillä helteillä. Tänään maha oli kuitenkin jo niin täynnä pitsaa (läheisessä ravintolassa pitsaviikot, jotka on tullut kokeiltua vähän turhankin syväluotaavasti...) ja muuta ravintolaruokaa, että oli pakko tehdä ruokaa kotona. Mihinkään himokokkailuihin ei huvittanut ryhtyä, mutta turvallinen herkkupatonki ei maistunut, joten piti kehittää vähän uusia täytteitä. 

Tadaa.

create avatar

Yhteen patonkiin tarvitset...
esipaistettu patonki
sipaus voita patongin toiselle puoliskolle
kolme viipaletta paistettua halloumia (liota juustoa tunnin verran ennen paistoa)
avokadoa
öljyssä/voissa kuulotettua sipulia + pippuria
tomaattia
herneenversoja
salaattia


Meidän loma jatkuu. Lähdetään V:n kanssa torstaina Berliiniin.

Kuva on taas Valtterin. Noin kevyt olo on lomaillessa.

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Hihihii ihana tuo animaatiosysteemi! :D (Ja on kyllä taas hyvän kuuloista sapuskaakin, halloumi kun on muutenkin ihan parasta. Kuin myös Berliinin-matkailu - yksi kateellinen ilmoittautuu... o/ :))

Pitkä kirjoitti...

Juu, vanha kunnon gif-kuva teki paluun, wuhuu!! Halloumi on ihan parasta, mutta Berliini on ehkä vielä parempi. Päästiin 58e menopaluu eli pidä silmät auki ja bongaa ittellesikin halvat lennot niin mä voin olla sitten vuorostani sulle kateellinen :))