7.7.2010

Ihan vauva vielä

Siis huh huh. Kaverini tuli meille jokin aikaa sitten Porista yökylään, sillä suuntasimme Owen Pallettin keikalle Tavastialle. Kuuntelin Owenia etukäteen Spotifysta, ja totesin etten tykkää, mutta mennään ihmeessä, kun seura on niin mahtavaa. No, olihan siellä keikalla sitten yksi hyvä biisi, josta olin ihan fiiliksissä (ja oli se keikka onneksi tosi hieno), jee! Kotimatkalla kuulin, että se kappale oli cover Mariah Careyn biisistä. Hah, no ei siis yllätys että meikä jammaili mukana ihan täysillä...

Täytyy silti sanoa, että illasta jäi käteen jotain vielä parempaa kuin tuo biisi. Kaverini toi nimittäin minulle pienen tuliaisen, ja paketista kuoriutui tämä pieni raastin! Ja täytyy sanoa, etten ole pitkään aikaan nähnyt keittiössämme mitään näin hyödyllistä, kätevää ja pieneen tilaan menevää. Käytän paljon valkosipulia, mutta valkosipulipuristimen puhtaaksi kaivelu on todella ärsyttävää. No, ongelma ratkaistu! Raastin sopii myös erinomaisesti mm. limen kuoren raastamiseen ja jos meille tulee pastavieraita, aion laittaa raastimen ja palan parmesania pöydälle jokaisen käyttöön. Ihan mahtava! En kyllä tiedä mistä raastin on ostettu, mutta toivottavasti löydätte omanne. 

En tajunnut kiillottaa ennen kuvaamista.

6 kommenttia:

Anzku kirjoitti...

Aika söpö!! Miulla on kans tapana nykyään raastaa valkosipuli - on todella paljon siistimpää touhua! Mulla on vaan semmonen tylsä varrellinen raastiin. Pakko saada tuommoinen vauva! :)

Pitkä kirjoitti...

Joo, eiks ookin söpö! En voi enää ymmärtää miten ihmeessä olen joskus pärjännyt ilman vauvaa... Se varrellinen raastin kyllä varmaan ajaa saman asian, mutta ohan tää varmasti söpömpi! Pitäis varmaan antaa sille joku nimi... Kaapo.

Pahalapsi kirjoitti...

Nuo miniraastimet ovat kyllä ihan ykkösiä juurikin parmesaanin raastamiseen. Eipähän tarvitse enää raahata "anoppia" ruokapöytään, siis sitä isoa raastinta. :D Ja jos johonkin kakkuun tarvitsee mantelia, tuolla pystyy raastamaan myös mantelit. Kätevää.

Pahalapsi kirjoitti...

Pakko kyllä tupla-floodata tätä kommenttiloodaa :D "Kaapo"-nimestä rupeaa automaattisesti rällättämään päässä se pikku kakkosen "Oon nelivuotias, oppimaan innokas..."

Anzku kirjoitti...

Insanity: heh, miulle tuli kans tuo biisi heti mieleen! Meidän poikien joka-aamuinen suosikki! :)

Se muskottipähkinäraastin joka on siis oikeesti ihanihan vauvamallinen varrellinen on kans melko söpöliini. Telkkarissa jollaki oli semmonen - liekö ollu nigellalla. Josta tulee sit mieleen kysymys että mistä saa ostaa kokonaisia muskottipähkinöitä?!?

Pitkä kirjoitti...

Hah! Anoppi! Miellä on siis kaapissa nyt anoppi ja Kaapo, V taitaa kohta tulla ulos sieltä... Olenko mennyt jo ihan hihhulin puolelle, kun annan keittiötarvikkeille nimiä? Joo, ei tarvi vastata.

Mä en kyllä tiennyt mitään Pikku Kakkosen Kaapoa!! Mä olin jopa ajatellut siitä nimeä oikealle lapselle, mutta se tais nyt mennä siinä :D

Mä en edes tiedä miltä kokonainen muskottipähkinä näyttää saati mistä niitä saisi...