28.7.2010

Geometriaa keittiöön

Keittiössä on ollut hiljaista, mutta maha kiittää. Berliinissä vedettiin aikamoiset ruokaelämykset, mutta en tietenkään jaksanut kantaa kameraa MIHINKÄÄN. Meidän ainoat matkakuvat on otettu vuokratusta asunnostamme! Onneksi sentään kahdessa kuvasta viidestä on Janna, joka osui reilillään Berliiniin juuri sopivasti. 

Kuppipuolella onneksi vähän uutta. Muistaako kukaan taannoin aloittamaani astiaprojektia? Teimme V:n kanssa viime viikolla kierroksen Espoon ja Helsingin kierrätyskeskuksiin ja matkaan tarttui jotain mustaa, tuttua ja kulmikasta. Blogissakin vilahdellut musta kulho oli joskus äitini meikkikuppina, mutta nyysin sen astiakaappiini kotoamuuton yhteydessä. Ja onneksi nyysin!

Kulhosta on tarjoiltu mm. valkosipulileipää.

Kierrätyskeskuksen kupit ovat ihan samaa sarjaa (molemmissa lukee pohjassa France). Viisi kuppia kustansi yhteensä 2,50€, ja olen enemmän kuin tyytyväinen hankintaan. Vielä jos löytäisin jostain lautaset! Jos näette jossain, vinkatkaa tai ostakaa ja lunastan ne itselleni.

EIKS OO SÖPÖ!?

6 kommenttia:

Hanna Takala kirjoitti...

Voi ei, olen pahoillani, mä juuri puoli vuotta sitten hävitin omista kaapeistani lautaset tätä sarjaa.

Pitkä kirjoitti...

Noooooouuuuu! Nyt viilsi ja syvältä.

Agatha kirjoitti...

Olipas hassua törmätä tähän sarjaan, meillä oli kotona noita lautasia ja toi kulho, tai on ne vieläkin äitin kaapissa.

jeppe kirjoitti...

Meiltäkin tuota sarjaa löytyy matalat lautaset tuolta jostain varaston perukoilta. =) Tosin ovat kyllä jo aika naarmuset ja tuota välimatkaakin taitaa olla liikaa..

Nelle kirjoitti...

mulla oli tommoset kans joskus nuorena tyttönä :) Sisko taisi periä... ;)

Pitkä kirjoitti...

Vaikuttaa siltä, että näitä on ollut kaikilla muilla paitsi meillä, sniff.