23.6.2010

Roses are red

Ihan hirveä tulehduskierre on toivottavasti viimein katkennut! Olen tosiaan viettänyt viime aikoina päiväni lähinnä sängyn pohjalla ja unelmoinut, että V:hen iskisi palava rakkaus kokkailuun. Ihmettä ei ole tapahtunut, joten maha on saanut tyytyä puolivalmisteisiin. Ei varsinaisesti mitään terveysruokaa siis... Nyt kroppa huutaakin kotiruokaa ja tuoreita aineksia, onneksi juhannus on jo kulman takana ja päästään grillailemaan.

Kun kokkailut ovat olleet minimissä, olen keskittynyt ihan muihin juttuihin, esim. astioihin. Pumpkin Jamin Mari päätti itselleen lautassarjan. Itselleni on käynyt ihan päinvastoin - tekisi mieli heittää kaikki valkoiset astiat mäkeen ja ostaa kirjavaa ja eriparia tilalle. Hanke onkin jo aloitettu! Aivan ihana (ja valtava) Helsinki Secondhand -liike Korkeavuorenkadulla vei sydämeni ja poistuin sieltä taannoin nämä ihanat vanhat Gustavsbergin kupit mukanani. Liikkeestä löytyy myös huonekaluja, valaisimia ja ties mitä... aikaa pyörimiseen ja ihasteluun voisi upottaa loputtomiin. Suosittelen!

1 kommentti:

Pikku Leijonan Emäntä kirjoitti...

Moikka!
Tein eilen päiväreissun Helsinkiin ja käväisin tässä kyseisessä liikkeessä. Olipa kiva paikka! Ostettavaakin löytyi, niistä esittelyä blogissa. Kiitti vinkistä :)