20.3.2010

Sushi vol. 3

Sushi ei todellakaan ole mitään edullisinta ruokaa. Kalleinta kokkailussa on kuitenkin kala, joten jos sen jättää pois, sushista saa arkenakin lompakolle sopivan aterian. Kalan pois jättäminen myös nopeuttaa valmistusta. Pätkän kanssa teimme nämä budjettisushit jo jonkin aikaa sitten ja hyvin se nälkä näilläkin lähti! Varsinkaan rullissa kalan pois jättäminen ei haittaa. Tällä kertaa kuitenkin halusimme kokeilla purkkilohta ja -tonnikalaa, kun emme olleet niitä aiemmin sushiin laittaneet. Maistuvaa! Nigirit teimme avokadosta, vaihtoehtoisesti olisimme voineet myös sekoittaa japanilaisesta majoneesista ja tonnikalasta maistuvan tahnan.


Rullissa siis kurkkua, höyrytettyä porkkanaa, höyrytettyä purjoa ja tonnikalaa/lohta purkista. Mums.
Ohje riisiin löytyy sushipostausten ensimmäisestä osasta.

Ei kommentteja: