17.3.2012

Where the magic happens

Nyt kun muuttomme uhkaavasti lähestyy, päätin esitellä teille tämän hetkisen keittiömme. Uudessa kodissa keittiöön mahtuu pieni aamiais-/leivontapöytä ja iso ruokapöytä laitetaan olkkariin, kuten tässäkin asunnossa. Jes! Olen aina haaveillut kahdesta ruokapöydästä. Uudessa keittiössä on myöskin astianpesukone (kiitos maailma) sekä aavistuksen enemmän säilytystilaa. Tämä vanha keittiö on ollut ihan ookoo, mutta eniten on ärsyttänyt kuivauskaapin puuttuminen. Tiskaaminen on ollut yhtä tuskaa, kun pieneen kuivaustelineeseen mahtuu kerrallaan vain noin kahdeksan lasia. Keittiö on myös aivan liian pieni kahdelle ja yhdessä kokkailu on enemmänkin tuskaa kuin ilo. Toukokuuta odotellessa siis!

Tiskasin. Tämä autio näky on hyvin harvinainen.

Keittiön yksi seinä oli aiemmin peitetty hauskoilla korteilla ja valokuvilla.
Ikkunalaudalta löytyy blenderi, leivänpaahdin, moccamaster, kahvimylly ja pari mutteripannua. 

Suurin osa blogin ruokakuvista otetaan nopeasti ruokapöydällä ennen syömistä. 
Kun nälkä on kova, ruokastailaus ei tosiaankaan kiinnosta.

Sellaista meillä. Esittelen uuden keittiön sitten kesän alussa, wuup!
Ovatko tällaiset postaukset ihan tylsiä?

7 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Nää on just parhaita! Kiva päästä tirkistelemään toisten keittiöihin.

Itsellänikin oli suunnitelmissa kuvata nykyinen (ihan järkyttävä) keittiö ja vertailla sitten uuteen (kunhan se uusi vaan joskus löytyis).

Pitkä kirjoitti...

:) Joo, itekin tykkään aina kurkkia muiden koteihin! Nyt sunkin pitää ottaa kuvat, niin saan vähän tyydytettyä uteliaisuuden nälkääni!

sanna kirjoitti...

Siis mikään ei ole hauskempaa kuin päästä kurkistelemaan ihmisten koteihin! :D Eli näitä lisää.

Minäkin haaveilen isommasta keittiöstä. Tuo "enemmän tuskaa kuin ilo" -lausahdus kuvaa kyllä täydellisesti meidänkin keittiötä: siitä on ruuanlaiton ilo kaukana, kun kaksi ihmistä yrittää mahtua hääräämään samaan kopperoon, laskutilaa ei ole jne.

Pitkä kirjoitti...

Välillä kyllä haaveilen jostain avokeittiöstä, koska tuo meidän miniköökki on aivan mahdoton, kun on vieraita kylässä. Ehkä sitten isona :) Poikaystävää kehtaa vielä töniä, mutta kavereita ei!

j. kirjoitti...

Fuuuuunk, PiparminttuPinja, oon ollut ihan pimennossa ja unohtanut kaikenlisäksi sähköpostin salasanat ja kaikki, blaaaah. Etkai sää muuta saarelta pois? Hittovie pitää nyt sitten panna tohinaks deittien kanssa :D

Pitkä kirjoitti...

Mää olin jo ihan huolissani, et mihin oot kadonnut! Ja sun ihana blogikin on ollut niin hiljainen, sniff! Kyl mä joo muutan toukokuun alussa :( Olis kyllä tosi mahtavaa ehtiä nähdä ennen sitä!!

Annukka kirjoitti...

Nyt se on tehty, kyökki esitelty. Ei lapsille tai heikkohermoisille!