24.12.2010

Joululahjoja

Editoinpa hienosti meidän nimet pois...
 
Ihanaa joulua kaikki ihanat lukijat (ja ne möllimmätkin)! Meillä on tosiaan ollut aika erilainen joulu; Pätkä siunattiin eilen haudan lepoon ja tänään vietän aikaa kahden ystäväni kanssa meillä kotona. Lahjoja tuli hankittua Pätkän kanssa jo pitkin syksyä (meillä oli tapana antaa yhteiset lahjat muille perheenjäsenille), ja yksi niistä lahjoista oli meidän oma reseptikirja. Kirjat tilattiin Ifolorin kautta. Ainakin Ifolorilla se muokkausohjelma on tosi yksinkertainen, eikä tällaisen reseptikirjan tekemisessä hurahtanut kauaa. Valikoin sivuille meidän suosikkireseptejä, ja toivon että moni lahjan saaneista tekisi esimerkiksi...

Itse tehdyt (tai tilatut...) lahjat ovat kyllä niitä parhaita. 
Ja tämä lahjaidea sopii hyvin meille kaikille, joilla ei kutimet pysy käsissä.

Toivottavasti olette saaneet ihania lahjoja ja ennen kaikkea laatuaikaa läheistenne kanssa, palataan pyhien jälkeen!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

M

Wau, on hieno kirja! Hyvä idea.

B

Mari kirjoitti...

Oi vitsit! Oon jo pari vuotta haaveillut jonkinnäköisen respetikirjan painamisesta ja sen antamisesta joululahjaksi, mutten ole tiennyt, missä sellaisia voi/kannattaa painattaa. Raaskitko paljastaa, paljonko yki respetivihko tuli maksamaan ja kuinka monta sivua siihen sai? Ehkä miekin sit ensi vuonna...

Mutta rauhallista ja herkullista joulua vielä kertaalleen :)

Anzku kirjoitti...

Ihana idea!! Matkin ihan selkeästi tuota ens jouluna! :)

Oikein hyvää joulua sinulle!

Pitkä kirjoitti...

Kiitos, mustakin oli aika hyvä idea! Yhden kirjan tekeminen maksoin jotain 12-13 euroa, mikä oli musta kuitenkin ihan kohtuullinen, kun kirjoja tuli tilattua viisi kappaletta. Tuohon meidän pakettiin sivuja tuli muistaakseni 24, jos laittaa euroja vähän lisää, saa paksumman kirjasen.

Rauhallista ja herkullista joulua teille kaikille! Mä alan nyt vääntämään luumurahkaa, kaikki muu onkin melkeinpä valmiina :)

Anonyymi kirjoitti...

oi kuinka kiva idea, täytyy varastaa :)-Seija-

Anonyymi kirjoitti...

No on kyl hieno!! Voisit tehä mulle sellasen cooking for dummies ens jouluks?? -j from ruohis

Merituuli kirjoitti...

Tosi näppärä idea! Vau!

hauska jo tuo alkuperäinenkin idea että olette antaneet yhteiset lahjat aina. Mitä edellisinä vuosina olette esimerkiksi tehneet/antaneet? Vai onko sinappi ollut joka vuoden bravuuri?